Sammio
Haku
Kaupallinen yhteistyö

Päivisin työhuone, öisin hotelli: VALO Work toteutti toimitilan, josta ei halua lähteä kotiin edes yöksi - avautuu syksyllä Helsinkiin

Miltä kuulostaisi toimitila, jossa jokaisella työntekijällä on oma huone suurilla ikkunoilla, inspiroivat yhteiset tilat, laadukasta lähiruokaa, kattoterassi saunoineen sekä mahdollisuus yöpyä hotellissa? Tällaisilla palveluilla on perinteisesti totuttu näkemään kallis hintalappu, mutta nyt Helsinkiin avataan toimitila joka vastaa tähän haasteeseen.

Yhteistiloissa nautitaan luonnonvalosta valtavien ikkunoiden sekä seitsemännen kerroksen lasikaton ansiosta.

Syyskuussa 2020 Helsingin Ruskeasuolle, Mannerheimintien päätyyn avattava VALO Hotel & Work on toimitila ja hotelli. Se yhdistää kaikki yritysten kaipaamat tarpeet ja mukavuudet tarjoten työntekijöille nykyaikaiset työtilat kaikilla herkuilla. VALO Workin toimitilat sopivat kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin, ja tarjoavat yrityksille mahdollisuuden säästää toimitilakustannuksissa tai ainakin saada enemmän vastinetta rahalle.

Uusi ja nykyaikainen toimitila perustuu joustavuuteen, minkä ansiosta yritykset maksavat tiloista käytön mukaan. VALO Hotel & Work on nimensä mukaisesti hotelli, jonka huoneet muutetaan päivän ajaksi ergonomisiksi työhuoneiksi, ja ne tarjoavat erinomaiset puitteet keskittymiseen.

VALO Work poikkeaa perinteisistä toimistohotelleista hyvin monella tavalla. Palveluja käyttävän yrityksen kannalta merkittävin ero on se, että oman kerroksen tai toimistokokonaisuuden sijaan VALO Work -asiakkaiden käytössä on aivan koko kiinteistö ja myös kaikki palvelut.

Työtilat edistävät hyvinvointia

VALO Hotel & Work tuo luksusta työympäristöön. Tiloissa satsataan paitsi viihtyvyyteen myös parhaaseen mahdolliseen keskittymiseen: työ- ja taukotilat ovat selvästi erillään toisistaan, jolloin keskeytyksiä ei tule. Sen lisäksi työhuoneet tukevat keskittymistä harmonisella sisustuksella ja erinomaisella äänieristyksellä.

Kussakin työhuoneessa on oma mikroilmastonsa, jonka kukin asiakas voi säätää itselleen sopivaksi. Työhyvinvointia ja vireystilaa edistävät myös suuret ikkunat, jotka sekä päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa että tarjoavat rauhallisen näkymän. Hyvinvointipanostukset näkyvät myös työvälineissä, sillä työhuoneiden kalusteet on valittu huolellisesti ergonomia edellä.

Hotellin palveluihin lukeutuvat kuntosali ja wellness-osasto ovat kaikkien VALO Workin asiakkaiden käytössä. Virkistyä voi myös työhuoneen omassa suihkussa esimerkiksi Keskuspuiston lenkin jälkeen.

Myös ravintolapalveluissa huomioidaan hyvinvoinnin näkökulma, sillä hotellin bistrossa ja lounge-baarissa tarjotaan terveellisiä vaihtoehtoja, jotka edistävät jaksamista ja ruokkivat myös aivoja.

Tältä näyttävät toimitilat, joista ei puutu luksusta - katso kuvat

Work Loungen rennon kahvilamaisessa tunnelmassa voi viettää taukoa tai tehdä töitä kollegoiden kanssa. Alue sijaitsee näköalatasanteella, josta on upea näkymä valopihalle ja sen 7. kerroksen korkeuteen nousevaan lasikattoon.
Laadukkaasti sisustetussa Comfort-työhuoneessa viihtyy työkavereiden kanssa helposti pidempäänkin. Huolella äänieristetty huone ja turvallinen nettiyhteys takaavat luottamuksellisuuden.
Yhteistyöskentelyyn tarkoitetussa hiljaisessa tilassa on sähköpöydät, laadukkaat työtuolit, lisänäyttöjä ja suuret ikkunat huoneen molemmin puolin.
Bistro ELO tarjoilee ravitsevaa pohjoismaista lähiruokaa, jossa maistuvat sesongit.
Lounge & Bar SUO hurmaa mystisellä ja ennakkoluulottomalla tunnelmallaan. Lämmin ja kodikas olohuone kutsuu viihtymään pidemmäksikin aikaa.
Kattoterassin wellness-alueella on kaksi käsin veistettyä hirsisaunaa, poreallas ja avantoallas.

Tutustu VALO Workin palveluihin ja löydä yrityksellesi uudet toimitilat!​​​​​​​

FAKTAT

  • 300 työhuonetta
  • 100 neuvotteluhuonetta
  • 155 pysäköintipaikkaa
  • 13 isoa kokous- ja tapahtumatilaa
  • 3 yhteistilaa ja taukotilat
  • Ravintola ja lounge-baari
  • Kuntosali ja saunaosasto
  • Huippunopea wifi
  • Vaivattomat kulkuyhteydet

Studiovieras

Studiovieraassa vierailevat eri toimialojen asiantuntijat.
Katso kaikki sisällöt »