Sammio
Haku
Kaupallinen yhteistyö

Millaisella kuukausierällä kiinni lataushybridiin? Katso hintaesimerkit mielenkiintoisista leasingvaihtoehdoista

Pistokkeesta ladattavat hybridiautot yleistyvät nopeasti. Samalla kiinnostus lataushybridien yksityisleasingiin on kasvanut.

Pistokkeesta ladattavien hybridiautojen mallitarjonta on kasvanut kohisten kuluneen vuoden – parin aikana. Uusilla lataushybrideillä pystyy tyypillisesti taittamaan noin 50-100 kilometrin matkan pelkän sähkön voimin, mikä tekee niistä houkuttelevia etenkin paljon kaupunkialueilla ajaville.

Koronapandemiasta huolimatta Suomessa ensirekisteröitiin kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla yhteensä 5850 lataushybridiä, mikä on lähes yhtä paljon kuin koko viime vuonna yhteensä.

Kiinnostus vaihtoehtoisiin käyttövoimiin on näkynyt myös autoilun markkinapaikka Autotalli.comin kävijätilastoissa. Palvelussa lataushybrideihin kohdistuvat haut ovat lähes tuplaantuneet viimeisen puolen vuoden aikana, ja vastaavasti myös Autotalli.comin yksityisleasing-kilpailutuksessa lataushybridejä kysytään yhä enenevässä määrin.

Edullisimmillaan uuteen lataushybridiin pääsee käsiksi reilulla 30 000 eurolla, mutta vaihtoehtoisesti töpseliauton voi vuokrata pidemmäksi aikaa yksityisleasingin kautta, jolloin riski jälleenmyyntiarvosta siirtyy kuluttajalta autoliikkeelle.

Yksityisleasingilla tarkoitetaan auton pitkäaikaista vuokrausta kiinteää kuukausihintaa vastaan. Tällöin autoilija tietää tarkasti liikkumiseen kuluvan rahan etukäteen, eikä esimerkiksi auton arvonalenemasta tarvitse murehtia. Auton kuukausihinta sisältää myös arvonaleneman.

Perinteisiin polttomoottoriautoihin verrattuna ahkera lataajaa voi myös säästää lataushybridillä käyttökuluissa merkittävän summan kuukausittain.

Listasimme mielenkiintoisia vaihtoehtoja yksityisleasing-lataushybrideistä:

Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid – 508 €/kk
Tällä hetkellä markkinoiden edullisimpien lataushybridien joukkoon lukeutuvan Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid -mallin saa yksityisleasingilla esimerkiksi Nordean Autoleasing-palvelun kautta. 36 kuukauden sopimukseen (15 000 km/vuosi) sisältyy muun muassa kaikki määräaikaishuollot sekä huoltojen ulkopuoliset korjaukset ja renkaidenvaihtotyöt. Lisäksi pakettiin on valittavissa Nordean tarjoama kattava täysvakuutus 53 eurolla kuukaudessa.

Volvo XC40 T5 TwinEngine – 730,07 €/kk
Volvon XC40-katumaasturin saa kattavalla Business Inscription Expression -varustelulla käyttöönsä esimerkiksi Bilian Volvo Paketti -yksityisleasingilla. Määräaikaishuoltojen sekä korjausten kanssa kuukausierä 36 kuukauden ajalle (15 000 km/vuosi) asettuu 0 euron käsirahalla 730,07 euroon. Volvo Pakettiin on mahdollista liittää myös Volvia liikennekasko sekä muita lisäpalveluita kuten rengashotelli ja kausivaihdot.

Mercedes-Benz GLC 300 e 4Matic – 883,60 €/kk
Laadukasta ja tilavaa neliveto-lataushybridiä etsivälle hyvä vaihtoehto voi löytyä esimerkiksi Mercedes-Benz GLC 300 e -mallista. Veho Go -yksityisleasingilla auton kuukausierä asettuu ilman käsirahaa 883,60 euroon, kun sopimusaika on 36 kuukautta ja kilometrimäärä 15 000 km/vuosi. Sopimukseen sisältyvät määräaikaishuollot ja niiden ulkopuoliset korjaukset.

Hintatiedot poimittu palveluntarjoajien verkkosivuilta 26.8.2020.

Kilpailuta yksityisleasing-auto helposti Autotalli.comissa.

Mikä yksityisleasing?

  • Yksityisleasing tarkoittaa auton pitkäaikaista vuokraamista, jossa autosta maksetaan kiinteää kuukausihintaa.
  • Vuokrakauden päätyttyä auton voi sopimuksesta riippuen palauttaa autoliikkeeseen tai lunastaa itselleen.
  • Yksityisleasing voi tarkoittaa joko ns. aitoa leasingia, jossa auto kuuluu palveluntarjoajalle ja autolle ei määritellä takaisinostohintaa, tai ns. takaisinostosopimusta, jossa palveluntarjoaja sitoutuu ostamaan auton takaisin ennalta sovittuun hintaan.
  • Yksityisleasingin suurimpia etuja ovat helppous ja huolettomuus, ennakoitavat kustannukset sekä se, että auton kuukausihintaan on laskettu mukaan auton arvonalenema. Tällöin riski auton jälleenmyyntiarvosta jää autoliikkeelle.

Studiovieras

Studiovieraassa vierailevat eri toimialojen asiantuntijat.
Katso kaikki sisällöt »