Sammio
Haku
Kaupallinen yhteistyö

Luulitko leasingautoa kalliiksi? Näin kilpailutat yrityksesi autohankinnan hetkessä

Leasingautoilu ei ole vain suurten yritysten yksinoikeus. Myös yksinyrittäjät voivat hankkia riskittömän leasingauton.

Leasing saatetaan mieltää kalliiksi vaihtoehdoksi hankkia auto, mutta todellisuus näyttää autonostajan kannalta nykyään huomattavasti valoisammalta. Viime vuosien aikana kiristynyt kilpailu leasingpalveluita tarjoavien yritysten välillä on painanut hintoja alas, ja leasing on monessa tapauksessa vaivattomuuden lisäksi myös edullisin tapa autoilla.

Leasingia on tarjolla laajasti niin yksityisille kuluttajille, työsuhdeautoilijoille kuin puhtaasti yritystenkin autotarpeisiin. Yritykset hankkivat leasingauton tyypillisesti silloin, jos vuosittaiset ajomäärät ovat 10 000 – 30 000 kilometrin välillä.

Vaikka yrityksellä saattaa olla käytössään kymmeniä autoja, yksi leasingautoilua puoltava tekijä on se, että leasingyrityksen kautta autohankinnan saa ikään kuin tukkuhinnalla. Leasingia tarjoavat yritykset hankkivat jopa tuhansia autoja vuosittain ja saavat näin ollen huomattavasti yksittäisiä pienempiä pelureita paremmat edut, jotka näkyvät myös autojen kuukausihinnoissa.

Leasingautot soveltuvat niin yksityisyrittäjille kuin suurempienkin yritysten tarpeisiin, ja ylivoimaisesti yksinkertaisin tapa kilpailuttaa itselleen edullisin sopimus on Autotalli.comin yritysleasing-kilpailutus.

Siinä yrittäjä tai yrityspäättäjä täyttää kilpailutuslomakkeen, jossa kertoo muutamalla kysymyksellä omat autotarpeensa. Tiedot lähetetään automaattisesti maamme johtaville yritysleasing-palveluntarjoajille, jotka lähestyvät yritystä valmiin tarjouksen kanssa. Mukana yritysleasingin kilpailutuksessa ovat Autokeskus, Autolle.com, Auto-Suni, Lease Com, Lease Plan, Secto Automotive ja Veho.

Kuukausittain Autotalli.comin yritysleasing-kilpailutuksen tekee 100-200 yrittäjää ja yritystä, joiden autotarpeet ovat hyvin erilaisia. Yksi leasingauton valttikorteista onkin joustavuus, sillä monesti sopimukset mahdollistavat autokannan nopeankin muokkaamisen tarpeiden vaihtuessa.

Tutustu yritysleasingiin ja pyydä omiin tarpeisiisi sopivat tarjoukset nopeasti kilpailutuksen kautta.

-----

FAKTA

Miksi leasing?

  • Leasingauto on riskitön. Kuukausittaiset kustannukset ovat tarkasti tiedossa, eikä auton jälleenmyyntiarvosta tarvitse huolehtia.
  • Helppo kirjanpidollisesti. Leasingauto ei myöskään sido pääomaa omistusauton tavoin.
  • Leasingautoon saat ”tukkualennuksen”. Leasingyhtiöt pystyvät neuvottelemaan suurostajina parhaat mahdolliset edut.
  • Leasingautoksi voit valita myös auton, jota et muuten uskaltaisi ostaa. Esimerkiksi sähköautojen arvonkehityksestä ei tarvitse leasingissa murehtia.

Markkinointi & Mainonta Studiovieras

Katso kaikki sisällöt »